Saturday, July 30, 2011

Tempahan Bantal hantaran & Gift Box

Lama gak x update blog, yelah semenjak dua menjak ni sibuk dengan bermacam kerja, akhirnya berjaya juga upload gambar ni. Bantal hantaran yang ditempah oleh Coco dan telah selamat sampai ke kuantan. Apa2 pun thanks Coco..hopefully coco berpuas hati dgn bantal ni.




Tempahan last minute, akhirnya dapat juga disiapkan, ni lah rupanyer..tqvm Fariyal..


15 comments:

  1. brapa ek harga bantal hantaran ni per piece?

    ReplyDelete
  2. hi boleh x email i harga bantal ni n harga hantaran ready made yang simple2 n murah2 i x nak terlalu banyak bunga maybe 1 hantaran 3 kuntum bunga n ribon... my email luxury_blusher@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. boleh tak tahu bantal ni guna polystrene ke?

    ReplyDelete
  4. Salam...boleh tak you send me email where I can find you to tempah bantal2 & dulang? Send to mariamusa03@yahoo.com .
    Nak tahu : address, tel no, kos2 bantal & dulang . Tq

    Aunty Maria,

    ReplyDelete
  5. Beri Laluan

    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete
  6. Beri Laluan

    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete
  7. akak brp harga bantal nih??cantik la

    ReplyDelete
  8. leh pm sy harga bantal balck tu tak 7pcs azhan_iman@yahoo.com

    Thanks

    ReplyDelete
  9. tlong email sy harga dan jenis bantal tu... aida_natasha365@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam, bley email price untuk bantal ni..
    oche_freestylegurlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam, bley email price untuk bantal ni..hitam
    dayangkurozzi@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam buleh email sy berape harga bantal ni colour putih n black
    bungamumfit@gmail.com

    ReplyDelete
  13. salam...
    nak tau harga bantal ni utk 11pcs. nak exactly mcm ni. email saya quotation ke dayangkurozzi@yahoo.com. thanks

    ReplyDelete
  14. salam..
    boleh email price bantal ni?
    tunwanieda@gmail.com

    ReplyDelete
  15. hi...boleh email price bantal ini?
    marchantia_girlz@yahoo.com
    tq..

    ReplyDelete